Met het hele stel lekker eindeloos rondhangen in jullie kneitergezellige clubhuis, een stoere blokhut aan de rand van het bos. Met familietuin om een frisse neus te halen. Nou ja, zeg maar park. Je hebt alle tijd en alle ruimte van de wereld. En iedereen is er! Buiten eten, of binnen aan de grote tafel, sporten of gekke spelletjes doen, lachen en dollen. Tijd over voor een 'Halve Survival', de laagdrempelige versie voor beginners en hele gezinnen? Een speurtocht of ouderwets 'klootschieten' kan ook. Met een beetje geluk gaat oom Henk dit jaar níet zingen.

 

Misschien wel de grootste groepsaccommodatie van Nederland; in ieder geval de gezelligste.

FAMILIEDAGEN VOOR JONG EN OUD

Met het hele stel lekker eindeloos rondhangen in jullie kneitergezellige clubhuis, een stoere blokhut aan de rand van het bos.

Met familietuin om een frisse neus te halen. Nou ja, zeg maar park. Je hebt alle tijd

en alle ruimte van de wereld.

En iedereen is er! Buiten eten, of binnen aan de grote tafel, sporten of gekke spelletjes doen, lachen en dollen. Tijd over voor een 'Halve Survival', de laagdrempelige versie voor beginners en hele gezinnen? Een speurtocht of ouderwets 'klootschieten' kan ook. Met een beetje geluk gaat oom Henk dit jaar níet zingen.

 

Misschien wel de grootste groepsaccommodatie van Nederland; in ieder geval

de gezelligste.