Prachtige locatie

Een stoere, een tikkeltje ruige, landelijke oase, die voelt als een knus, besloten vakantiepark. Alles wat je wilt: uitzicht op het Vossenmeer, met eigen zandstrand, twee minuten lopen van de recreatieplas in het bos. Je tijdelijke 'dorp-in-een-dorpje' ligt in het pittoreske Ellertshaar, vlakbij Borger. Waar het zelfs voor Drentse begrippen heel erg groen en wijds is.

 

Genoeg te beleven

Volop fijne voorzieningen om te sporten, spelen, in een dikke boom klimmen, uitrusten, gezellige groepsdingen en spannende outdoor activiteiten te doen, eten & drinken, genieten. Ook nog eens één van de voordeligste logeeradressen voor een groepsuitje. Ga maar na: voor nog geen tientje per nacht krijg je hier avontuur en zeeën van ruimte. Zo ver als je kijken kunt: dit is voor een paar dagen je privé paradijs.

 

Misschien wel de grootste groepsaccommodatie van Nederland; in ieder geval de fijnste.

GROEPEN

Prachtige locatie

Een stoere, een tikkeltje ruige, landelijke oase, die voelt als een knus, besloten vakantiepark. Alles wat je wilt: uitzicht op het Vossenmeer, met eigen zandstrand, twee minuten lopen van de recreatieplas in het bos. Je tijdelijke 'dorp-in-een-dorpje' ligt

in het pittoreske Ellertshaar,vlakbij Borger. Waar het zelfs voor Drentse begrippen heel erg groen

en wijds is.

 

Genoeg te beleven

Volop fijne voorzieningen om te sporten, spelen, in een dikke boom klimmen, uitrusten, gezellige groepsdingen en spannende outdooractiviteiten te doen, eten & drinken, genieten. Ook nog eens één van de voordeligste logeeradressen voor een groepsuitje. Ga maar na: voor nog geen tientje per nacht krijg je hier avontuur en zeeën van ruimte. Zo ver als je kijken kunt: dit is voor een paar dagen je privé paradijs.

 

Misschien wel de grootste groepsaccommodatie van Nederland; in ieder geval de fijnste.

GROEPEN