Camping aan het water


Op een werkelijk fantastische plek in hartje Drenthe hebben we enkele mooie kampeerplaatsen. Direct aan het water of op ons ruime veld er net achter. De plekken zijn ruim en zelf uit te kiezen.
Op 200 meter is een groot bos gelegen, tevens hondenlosloopgebied. In het bos ligt een mooie plas en ook de zwemplas Het Loomeer is dichtbij.
Uiteraard kan er ook gezwommen worden aan ons privestrandje! 

Campers, caravans en tenten zijn van harte welkom. Electra is aanwezig indien gewenst. Beschikt u niet over eigen sanitair? Dan kunt u gebruik maken van het sanitair in onze gebouwen.
Uiteraard alleen voor u i.v.m. de coronamaatregelen.  

Tarieven campingTarieven 2020  Laagseizoen
(01/04 t/m 19/05)
 Hoogseizoen
(20/05 t/m 31/08)
Camper, caravan of tent incl. 2 personen   € 14.50 per nacht € 17,50 per nacht
Electra Inbegrepen Inbegrepen
Extra persoon / loge € 4,- per nacht € 4,- per nacht
Gebruik privesanitair*
(toiletten, douches en wastafels) 
€ 6,- per nacht / € 36,- per week  € 9,- per nacht / € 54,- per week
Huisdieren € 2,50 per nacht € 2,50 per nacht
Daggasten € 1,50 p.p. € 1,50 p.p.

* Privesanitair mogelijk voor een beperkt aantal kampeerplaatsen. Er wordt gebruik gemaakt van het sanitair in onze accommodaties die op dit moment leeg zijn door het coronavirus. Per kampeerplaats is er dan de beschikking over meerdere douches en toiletten. Mochten de maatregelen worden versoepeld, dus dat de toiletgebouwen weer open mogen, dan is privesanitair niet meer noodzakelijk maar eventueel nog wel mogelijk. 

Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,20 p.p.p.n.


Arrangementen:


Week laagseizoen  € 87.-     
Week hoogseizoen  € 105.-
Maandplaatsen € 400-

Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,20 p.p.p.n.

 

Omgeving en activiteiten


Fietsplezier voor jong en oud

Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek. U kunt gebruik maken van het fietsknooppuntensysteem. Het fietsroutenetwerk leidt u langs de mooiste plekjes. Routenummer 57 loopt langs de camping. U bepaalt zelf de route en het aantal kilometers dat u wilt fietsen. Fietsen kunt u huren bij Rijwielhandel Egberts in Borger, onder telefoonnummer 0599-234224. Klik op de volgende links voor verschillende fietsroutes: Fietsroute door Exloo (45 km), Fietsroute Orvelte (26 of 46 km), Fietsroute Odoorn (54 km). Klik hier voor meer informatie over fietsroutes in de omgeving.

Mountainbike routes

In de bossen van Drenthe zijn mooie gemarkeerde mountainbike routes. Meer informatie over de verschillende routes kunt u hier vinden (Gebied Assen/Westerbork en Emmen/Coevorden).


Uitstapjes met kinderen

Culturele uitstapjes

Sportieve uitstapjes