Activiteiten

Natuurlijk vermaken jullie je met elkaar en met de spelletjes die je vindt in De Blokhut, maar het is ook erg leuk om tussendoor een activiteit te plannen. Wij organiseren echt van alles! Ga gezellig op pad voor de speurtocht, kompasloop of klootschiettocht. Of houd een kleine competitie met de zeskamp. Een halve survival is geweldig voor de actievelingen, of maak een tochtje met de huifkar naar Poolshoogte. Wat uiteraard niet mag ontbreken is een springkussen die de hele dag buiten op het speelveld bij het terras staat. 


Survival

Jullie groep loopt een actieve route met 6 verschillende activiteiten waaronder mountainbiken, kano varen en nog veel meer.

De huifkar brengt jullie naar de eerste opdracht en vanuit daar lopen jullie via een prachtige route terug naar de accommodatie. De duur van de survival is ongeveer 2,5 a 3 uur. 

Speurtocht

De speurtocht is geschikt voor jong en oud! Een leuke route met opdrachten door het prachtige bos die ongeveer 1.5 uur duurt.

Klootschieten

Ouderwets, maar heel gezellig! Wie de minste worpen werpt wint.
Deze route duurt ongeveer 1.5 uur.

Zeskamp

Op het sportveld bij de accommodatie spelen de groepen tegen elkaar de zeskamp. De tijdsduur is afhankelijk van de door jullie gekozen uitvoering van de activiteiten

Kompasloop

Loop met behulp van een kompas een route in het bos. Wie loopt de route op de juiste manier en waar liggen de verborgen schatten?
Je loopt in ongeveer 1.5 uur de route

Bingo!

Deze superleuke activiteit is voor jong en oud leuk en zeker niet alleen met slecht weer!
Je ontvangt van ons een complete bingoset (molen/kaartjes/pennen) en leuke prijzen.