Eten & Drinken

In de Blokhut staat een magnetron en een warmhoudplaat, makkelijk voor het opwarmen van flesjes of kleine maaltijden. Het is mogelijk al jullie eten en drinken zelf mee te nemen, maar waarom moeilijk doen? Regel dit gewoon bij ons! Een koelkast gevuld met frisdrank, wijn en verschillende biersoorten staat voor jullie klaar. Voor € 9.95 per persoon kan je hier onbeperkt gebruik van maken. Rond het middaguur moet er uiteraard geluncht worden. Bij ons kan je een lunchbuffet boeken. Dit buffet bestaat uit: soep, kroketten, diverse broodsoorten, verschillende soorten beleg en fruit. Zin om de dag af te sluiten met een barbecue? Voor € 14.95 per persoon zetten wij alles voor jullie klaar en kunnen jullie zelf je vlees bakken. Tussendoor trek in een gebakje of wat kleinere hapjes? Ook deze zijn via ons te bestellen. Kijk op onze tarievenlijst voor de prijzen.

Buffet

Bestel eenvoudig via ons een warm & koud buffet.  
Het standaardbuffet bestaat uit:

- Huzarensalade, royaal gegarneerd met diverse garnituren en vleessoorten
- Rauwkostsalade
- Vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
- Mini schnitzels in champignonroomsaus
- Huisgemarineerde malse kipsaté
- Gebakken aardappelen
- Warme seizoensgroente

Het luxe buffet bestaat uit:
- Soep naar keuze
- Zalmsalade, gegarneerd met gerookte vissoorten en garnalen
- Plateau met een keur aan tapas, ham- en worstsoorten
- Rauwkostsalade
- Carpaccio van ossenhaas met pesto en pijnboompitten
- Salade van diverse soorten vers seizoensfruit
- Vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en aioli
- Saté van de haas
- Gambaschotel
- Honey roasted spareribs
- Stoofschotel van rundvlees
- Kip piri-piri
- Provencaalse roomaardappelen
- Warme seizoensgroente

Barbecue

Hij hoort bij het lekkere buitenleven, de barbecue. Kan op twee manieren: alleen de BBQ van ons huren en zelf inkopen doen, of ook vlees & de rest van het eten bij ons bestellen. Wij zorgen hoe dan ook voor een gezellig sissende barbecue. En dan maar bakken met z'n allen!

Compleet verzorgd is € 14,95 p.p.

Hapjes & drankjes

Hapjes kunnen jullie eenvoudig via ons bestellen. We zetten de hapjesschalen voor jullie in de Blokhut klaar. Ook drinken is eenvoudig via ons te regelen. We zetten de koelkast vol met veel verschillende soorten frisdrank, wijn en bier. Dat scheelt weer werk!

Gebak

Gebak bestelt u gemakkelijk via ons. U krijgt dan gesorteerd gebak en de prijs is € 2,10 per persoon. Het gebak komt van de Echte Bakker.