Eten & Drinken

Eten en drinken hoort natuurlijk ook bij jullie verblijf. Dit kunnen jullie invullen op welk manier jullie ook willen. Zowel zelf koken als al jullie maaltijden, of slechts enkele, door ons te laten verzorgen.

Bestelservice

Elke ochtend ontbijten met verste broodjes van de bakker: dat klinkt toch heerlijk! Je bestelling kan je doormailen naar info@klonie.nl, en dan zorgen wij dat de broodjes op het juiste moment voor jullie klaarstaan. Kijk hier alvast naar de complete bestellijst brood en gebak. 

Willen jullie wel zelf koken, maar liever niet zelf de boodschappen doen? De COOP in Schoonoord staat voor jullie klaar met een handige bezorgservice. Eén telefoontje naar  0591 - 392310 en jullie boodschappen worden op de juiste dag gebracht naar jullie accommodatie. De emballage wordt tevens weer opgehaald.

Liever zelf boodschappen doen? Geen straf in het gezellige, toeristische dorp Borger op nog geen 10 minuten rijden.

Volpension

Liever alles uit handen geven? 

Kiezen jullie ervoor alle maaltijden door ons te laten verzorgen? Helemaal goed! We zorgen voor een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch en , bij een tweedsaags verblijf, krijgen jullie één avond friet met een snack en de andere avond bakken jullie zelf jullie vlees op een door ons verzorgde barbecue. Hebben jullie andere wensen? In overleg is veel mogelijk

 

Op basis van logies

Geen volpension, maar wel zo nu en dan losse maaltijden? Geen probleem. Willen jullie op de aankomstdag graag makkelijk dineren met friet met mayonaise en een snack dan kost dit slechts
€ 3.90 per persoon.

Op de slotavond gezellig met z'n allen barbecueen? Een complete barbecue bestaat uit:

- 4 tot 6 verschilende soorten vlees
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
- 5 verschilende soorten sausjes
- Scharrelsalade
- Rundvleessalade
- Schaal met komkommer/tomaat

Dit alles staat voor jullie klaar op de afgesproken tijd en kost € 9,75 p.p. 


Het Winkeltje

Onze kleine, maar fijne Klonie Kiosk voor de lekkere trek. Kinderen zijn er dol op, weten we uit ervaring, dit 'echte' winkeltje. Te koop: frisdrank, chips, snoep, ijs, een kaartje voor de achterblijvers thuis en souvenirs. Frites en snacks kan ook, in overleg. Openingstijden? Ook in overleg.