Groepsaccommodatie in Drenthe

Prachtige locatie in Drenthe

Midden in Drenthe, dicht bij het gezellige Borger, ligt het kleine dorpje Ellertshaar. Een van de leukste dingen in Ellertshaar, dat is Klonie! Groen, dat is je uitzicht. Onze groepsaccommodatie is namelijk omringt met mooie natuur. Dat maakt deze omgeving niet alleen geschikt voor avontuur, maar ook om even helemaal tot rust te komen. Terwijl je rondloopt over ons ruime terrein, kun je heerlijk genieten van fluitende vogels, uitgestrekte velden en schaduwrijke bossen.

Eigen zandstrand

Het uitzicht op het mooie Vossenmeer, met een eigen zandstrandje, maakt dit helemaal een unieke locatie. Naast de prachtige, bosrijke omgeving, zijn Klonie’s faciliteiten en accommodaties ook geweldig. Alle accommodaties zijn kort geleden gerenoveerd en op het resultaat zijn we best een beetje trots: een fijne mix van gezelligheid en ruimte! We zorgen te allen tijden voor een opgeruimd en goed functionerend terrein, waardoor jij als gast, je eigenlijk nooit ergens aan hoeft te storen.

Genoeg te beleven

Talloze fijne voorzieningen om te sporten en te spelen, uit te rusten, gezellige groepsdingen en spannende outdoor activiteiten te doen, te eten en drinken, en vooral: te genieten! Ook nog eens één van de voordeligste logeeradressen voor een groepsuitje. Ga maar na: voor iets meer dan een tientje per nacht krijg je hier avontuur en zeeën van ruimte. Zo ver als je kijken kunt: dit is voor een paar dagen je privé paradijs.

Let op: wij ontvangen geen herengroepen, mannenvoetbalteams, disputen, jaarclubs of studentenhuisgenoten. 

Misschien wel de grootste groepsaccommodatie van Nederland; in ieder geval de fijnste!