Eten & drinken

Als kers op de taart van jullie groepsuitje

In de Blokhut staat een magnetron en een warmhoudplaat, makkelijk voor het opwarmen van flesjes of kleine maaltijden. Het is mogelijk al jullie eten en drinken zelf mee te nemen, maar waarom moeilijk doen? Regel dit gewoon bij ons! Een koelkast gevuld met frisdrank, wijn en verschillende biersoorten staat voor jullie klaar.

Voor € 9,95 per persoon kan je hier onbeperkt gebruik van maken.

Zin om de dag af te sluiten met een barbecue? Voor € 15,95 per persoon zetten wij alles voor jullie klaar en kunnen jullie zelf je vlees bakken. Tussendoor trek in een gebakje of wat kleinere hapjes? Ook deze zijn via ons te bestellen. Bekijk de mogelijkheden en tarieven op onze prijslijst.

Barbecue, buffet of frietjes

Hij hoort bij het lekkere buitenleven, de barbecue. Wij bieden een standaard barbecuepakket aan en een luxe variant. Liever een buffet? We hebben verschillende soorten buffeten.

Hapjes & drankjes

Hapjes kunnen jullie eenvoudig via ons bestellen. We zetten de hapjesschalen voor jullie in de Blokhut klaar. Ook drinken is eenvoudig via ons te regelen. We zetten de koelkast vol met veel verschillende soorten frisdrank, wijn en bier. Dat scheelt weer werk!

Gebak

Gebak bestelt u gemakkelijk via ons. U krijgt dan gesorteerd gebak en de prijs is € 2,10 per persoon. Het gebak komt van de Echte Bakker.

Blokhut Catering
Blokhut Catering
Blokhut Catering