Scholen

Voor basisscholen (groepen 5 t/m 8) en middelbare scholen is Klonie perfect geschikt. Kies je voor een schoolreisje met een compleet gevuld dagprogramma of ga je liever met je klas op kamp? Alles is mogelijk, van basisschoolkinderen tot middelbare scholieren! Zelfs het busvervoer kun je door ons laten regelen.

Schoolreisjes voor een dag

Survivalarrangement

Op schoolreisje naar Klonie, wat een avontuur! Bij aankomst in onze stoere Blokhut staat iets te drinken en iets lekkers al op jullie te wachten. Als dat op is begint het feest pas echt! Jullie starten met de survivaltocht. Mountainbiken, kanovaren en vlottenbouwen, de tijd vliegt om. Vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen om tussendoor even bij te kunnen tanken.
Terug bij de Blokhut is er patat, drinken, een snack en een ijsje na.

Tijd: Van 9:30 tot 16:30 uur
Prijs: € 14,00 per persoon, all-in.

Olympische Spelen arrangement

Deze zomer zijn de Olympische Spelen in Tokio. Hoe gaaf is het om met je klas je eigen Olympische Spelen te houden? Jullie komen aan in de Blokhut en er staat iets lekkers voor jullie klaar. Nadat iedereen er klaar voor is beginnen de Olympische Spelen: iedereen gaat 5 sporten beoefenen die echt heel gaaf zijn! Wat dacht je van Atletiek, Basketbal, Judo of een Triathlon? De winnaar krijgt natuurlijk een leuke prijs, maar het leukste is natuurlijk dat hij voor altijd de Olympier van de school is.

Tijd: van 9:30 - 16:30 uur
Prijs: € 14,00 per persoon, all-in.

Wil je meer weten over onze schoolreisjes? Stuur ons een bericht via info@klonie.nl of bel naar 0599-287325.

Misschien wel de grootste groepsaccommodatie van Nederland; in ieder geval de leukste!