Studenten

Veel verenigingen kennen ons al. Dat is ook geen wonder, want bij Klonie komen al meer dan 40 jaar lang studieverenigingen hun introductieweek doorbrengen. Waarom? Bij ons kan je alles precies zo regelen als je wilt!

Bestaat je groep uit meer dan vijftig personen? Geen probleem! We hebben slaapplaatsen voor in ieder geval 260 personen en als er meer nodig zijn, dan regelen we dat gewoon.

Activiteiten

We organiseren veel verschillende activiteiten, waardoor het mogelijk is je weekend, of zelfs je hele week bij ons, compleet te vullen. Ga bijvoorbeeld kanovaren en mountainbiken tijdens de survival, of ga onderling de strijd aan met touwtrekken en een kruiwagenrace tijdens de zeskamp. Een uitgebreide lijst met activiteiten vind je onder het kopje activiteiten op deze website. Heb je zelf een idee voor een activiteit, maar zie je deze er niet tussen staan. In overleg is alles mogelijk!

Catering

Naast de dagelijkse portie actie zijn jullie maaltijden uiteraard ook belangrijk. Ook dit is door ons te regelen. Van ’s ochtends een vullend ontbijt, tot ’s avonds je eigen vlees bakken op de barbecue, of genieten van een bord friet met een snack. De mogelijkheden hiervoor vind je onder Eten en drinken.

We werken met huisregels en vanwege ervaringen in het verleden boeken we geen disputen of jaarclubs meer. Dit stelt ons in staat het verblijf van al onze gasten zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Prachtig gelegen aan het meer

Wat maakt ons nog meer tot thé place to be voor je studie-uitje? Je hebt beschikking over een ruim terrein, gelegen aan het mooie Vossenmeer. Tussen alle drukte door even kletsen op je eigen strandje of met z’n allen de dag afsluiten bij het kampvuur. Klonie biedt genoeg ruimte en gezelligheid om er een geweldige paar dagen van te maken!

Let op: wij ontvangen geen herengroepen, mannenvoetbalteams, disputen, jaarclubs of studentenhuisgenoten. 

Misschien wel de grootste accommodatie voor groepen van Nederland; in ieder geval de leukste!