Bedrijven

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een locatie waar je eens goed aan teambuilding kunt werken? Of zoek je een plek waar je gewoon gezellig samen sportief bezig kunt zijn? Ook voor bedrijfsuitjes ben je bij Klonie aan het juiste adres. Wij bieden de keuze uit een aantal arrangementen, waardoor je bijna niets zelf meer hoeft te regelen.

Unieke locatie aan het meer

Klonie ligt prachtig gelegen aan het mooie Vossenmeer. We bieden een ruim terrein, waarop én waaromheen we verscheidene activiteiten organiseren.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk tegen elkaar te ‘strijden’ tijdens een zeskamp, of je skills te testen tijdens een halve survivaltocht van ongeveer drie uur. Mocht het nodig zijn, dan is het mogelijk te douchen na afloop van de activiteit.

De Blokhut

Centrum van gezelligheid tijdens jullie verblijf is de Blokhut. Echt een unieke locatie, gelegen aan het mooie Vossenmeer. Het ideale rustpunt om de hele dag te hangen, te kletsen, spelletjes te doen, nieuwtjes te delen en activiteiten te plannen. Je hebt je eigen recreatieveld en je eigen zonnige terras.


Misschien wel de mooiste locatie van Drenthe; in ieder geval de meest inspirerende!