Familiedag

Een familieuitje voor de mooiste herinneringen

Wat gezellig, het is weer tijd voor een familiedag! Daarvoor moet je natuurlijk wel een geweldige locatie vinden. Zoek niet langer, want Klonie biedt jullie alles wat jullie nodig hebben en meer! Zee├źn van ruimte, een unieke locatie aan het water in Ellertshaar, en vooral: het gemak dat je eigenlijk niets hoeft te regelen - behalve het versturen van de uitnodigingen. Als je wel graag alles zelf regelt tijdens jullie familiedag is dat geen probleem, alleen het huren van de locatie is ook mogelijk. Wil je de boel uit handen geven? Dan zorgen wij ervoor dat eten, drinken en activiteiten voor jullie gereed staan.

Reserveren

 

Blokhut Fotoalbum
Blokhut Fotoalbum
Blokhut Fotoalbum
Blokhut Fotoalbum
Blokhut Fotoalbum
Blokhut Fotoalbum
 

Catering

Een familiedag zou een familiedag niet zijn als de catering niet om over naar huis te schrijven is. Wat een geluk dat Klonie jullie deze zorg kan ontnemen! Wij vullen namelijk niet alleen de koelkast, maar we regelen ook het lunchbuffet en de barbecue. Klik hier voor alle informatie omtrent de catering. Toch liever alles (of deels) zelf regelen? Wij zijn de moeilijkste niet! 

Blokhut Catering
Blokhut Catering
Blokhut Catering

Activiteiten

Een leuke activiteit mag natuurlijk ook niet missen tijdens jullie familiedag. Gaan jullie in teams vlotten bouwen, lopen jullie gezamelijk de speurtocht of spelen jullie gezellig de Pubquiz? Wat jullie ook kiezen uit al onze activiteiten, plezier gegarandeerd! Klik hier voor alle activiteiten

Blokhut Activiteiten
Blokhut Activiteiten
Blokhut Activiteiten