Groepsuitje in Drenthe

Met óf zonder overnachting

Midden in Drenthe, dicht bij het gezellige Borger, ligt het kleine dorpje Ellertshaar. Een van de leukste dingen in Ellertshaar is Klonie! Groen, dat is je uitzicht. Onze groepsaccommodatie is namelijk omringt met mooie natuur. Dat maakt deze omgeving niet alleen geschikt voor avontuur, maar ook om even helemaal tot rust te komen samen met jouw gezelschap. Terwijl je rondloopt over ons ruime terrein, kun je heerlijk genieten van fluitende vogels, uitgestrekte velden en schaduwrijke bossen.

Prachtige locatie met eigen zandstrand

Het uitzicht op het mooie Vossenmeer, met een eigen zandstrandje, maakt dit helemaal een unieke locatie. Naast de prachtige, bosrijke omgeving, zijn Klonie’s faciliteiten en accommodaties ook geweldig. Alle accommodaties zijn kort geleden gerenoveerd en op het resultaat zijn we best een beetje trots: een fijne mix van gezelligheid en ruimte! We zorgen te allen tijden voor een opgeruimd en goed functionerend terrein, waardoor jij als gast, je eigenlijk nooit ergens aan hoeft te storen.

Genoeg te beleven

Talloze fijne voorzieningen om te sporten en te spelen. Je kunt hier uitrusten, eten en drinken en natuurlijke de leukste en spannendste activiteiten doen. Bij Klonie gaat het om plezier, gezelligheid en het genieten. Ook is het nog eens één van de voordeligste logeeradressen voor een groepsuitje. Ga maar na: voor iets meer dan een tientje per nacht krijg je hier avontuur en zeeën van ruimte. Zo ver als je kijken kunt: dit is voor een paar dagen je privé paradijs.

Let op: wij ontvangen geen herengroepen, mannenvoetbalteams, disputen, jaarclubs of studentenhuisgenoten. 

Fotoalbum
Fotoalbum
Fotoalbum
Fotoalbum
Fotoalbum
Fotoalbum

Gebouwen

 Met onze vier groepsaccommodaties, samen goed voor 260 slaapplekken, is er ongetwijfeld plek voor jouw groep. Zelfs als je met meer dan 260 personen bent vinden we een oplossing. Kies uit de Boerderij, het Woonhuis, de Oude Schuur en/of de Nieuwe schuur.

Liever op zoek naar iets luxers, bekijk dan eens onze andere accommodatie! Het Voshuys biedt onder meer een heerlijke hottub, grote woonkamer, een ruime en luxe keuken en voor iedereen een eigen slaapkamer met badkamer. Meer informatie op: Het Voshuys.

Hulp nodig met de keuze? Wij helpen graag! Of doe direct een aanvraag.

Contact Groepsverblijf aanvragen