Eten & Drinken

Eten en drinken hoort natuurlijk ook bij jullie verblijf. Dit kunnen jullie invullen op welk manier jullie ook willen. Zowel zelf koken als al jullie maaltijden, of slechts enkele, door ons te laten verzorgen.

Bestelservice

Elke ochtend ontbijten met verste broodjes van de bakker: dat klinkt toch heerlijk! Je bestelling kan je doormailen naar info@klonie.nl, en dan zorgen wij dat de broodjes op het juiste moment voor jullie klaarstaan. 

Willen jullie wel zelf koken, maar liever niet zelf de boodschappen doen? De Jumbo of Plus bezorgen graag! 

Liever zelf boodschappen doen? Geen straf in het gezellige, toeristische dorp Borger op nog geen 10 minuten rijden.

Volpension

Liever alles uit handen geven? 

Kiezen jullie ervoor alle maaltijden door ons te laten verzorgen? Helemaal goed! We zorgen voor een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch en , bij een tweedsaags verblijf, krijgen jullie één avond friet met een snack en de andere avond bakken jullie zelf jullie vlees op een door ons verzorgde barbecue. Hebben jullie andere wensen? In overleg is veel mogelijk

Op basis van logies

Geen volpension, maar wel zo nu en dan losse maaltijden? Geen probleem. Willen jullie op de aankomstdag graag makkelijk dineren met friet met mayonaise en een snack dan kost dit slechts
€ 5,25 per persoon.

Op de slotavond gezellig met z'n allen barbecueën? Ook dat is mogelijk. Bekijk ons complete aanbod.  

Catering

Blokhut Catering
Blokhut Catering
Blokhut Catering

 

Het Winkeltje

De Klonie Kiosk: ons fijne winkeltje! Onze jongere bezoekers komen hier graag voor snoepgoed of een souvenir. Vergeet dus vooral het zakgeld niet!

Ook oudere bezoekers kopen hier graag een flesje drinken of een kaartje voor het thuisfront.

De verkoop van friet en snacks is ook mogelijk, maar gaat in overleg, net als de openingstijden van het winkeltje in het algemeen.

 

Zeeën van ruimte

Klonie is meer dan een fijne plek om te overnachten. Véél meer. Alles is er, voor een avontuurlijk en compleet verzorgd, sportief weekend vol actie en frisse lucht. 

Je zult opkijken van de grootte van het buitenterrein: ruime grasvelden, uitzicht op het Vossenmeer, privéstrand, zwemplas in het bos.

Vervelen hoeft echt niet: voetbalvelden met doeltjes, volleybalveld, basketbalveld, tafeltennistafel, kampvuurplaatsen (hout sprokkelen in het bos, aan de overkant). 

 

Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten