Activiteiten

Natuurlijk zijn onze faciliteiten al superleuk en zou je je alleen dáár al je hele verblijf mee kunnen vermaken. Voor wie op zoek is naar nóg meer actie en avontuur, organiseren wij ook allerlei activiteiten. Wat absoluut niet mag ontbreken aan jullie verblijf, is onze avontuurlijke survivaltocht!

Ook onze andere activiteiten zijn geweldig om mee te maken: een speurtocht, een spannende kompasloop of dropping, of toch liever een competitieve zeskamp of klootschiettocht. Afsluiten met een barbecue? Kijk bij Eten & Drinken.

Survival

De survival mag eigenlijk niet ontbreken tijdens jullie verblijf! Jullie groep loopt een actieve route met 11 verschillende activiteiten waaronder vlot bouwen, mountainbiken, kano varen en nog veel meer.

De huifkar brengt jullie naar de eerste opdracht en vanuit daar lopen jullie via een prachtige route terug naar de accommodatie. De duur van de survival is ongeveer 4,5 a 5 uur. Liever iets minder tijd kwijt? Kies dan voor de halve survival. Hier ben je ongeveer 3 uur mee bezig.

Dropping

’s Avonds als het donker droppen we jullie met de huifkar in het bos. Probeer dan maar eens de weg terug te vinden!

Zeskamp

Op het sportveld bij de accommodatie spelen de groepen tegen elkaar de zeskamp. De tijdsduur is afhankelijk van de door jullie gekozen uitvoering van de activiteiten

Mountainbike clinic

Nieuw bij Klonie! We organiseren voor jullie groep (kinderen of volwassenen) een mountainbike clinic. Onder begeleiding van topsporter Mischa Top leren jullie de basis van het mountainbiken. Al wat meer ervaring? Ook voor gevorderden is deze clinic geschikt. Jullie fietsen een prachtige route door het bos. Je komt langs meertjes, zandwegen en meer. Deze clinic duurt ongeveer 1,5 uur. Wil je liever langer of korter? Ook dat is mogelijk!

Bingo!

Deze superleuke activiteit is voor jong en oud leuk en zeker niet alleen met slecht weer!
Je ontvangt van ons een complete bingoset (molen/kaartjes/pennen) en leuke prijzen.

Kompasloop

Loop met behulp van een kompas een route in het bos. Wie loopt de route op de juiste manier en waar liggen de verborgen schatten?
Je loopt in ongeveer 1.5 uur de route

Speurtocht

De speurtocht is geschikt voor jong en oud! Een leuke route met opdrachten door het prachtige bos die ongeveer 1.5 uur duurt.

Klootschieten

Ouderwets, maar heel gezellig! Wie de minste worpen werpt wint.
Deze route duurt ongeveer 1.5 uur.

Pubquiz! Het groep 7/8 op kamp quiz.

Gezellig avondvullend programma! Durven jullie het aan? Jullie ontvangen een kant & klaar pakket met de volgende onderdelen:

  • Een boekje voor de quizmaster met daarin :
  • 6 rondes vragen over uiteenlopende onderwerpen & antwoorden speciaal voor kinderen uit groep 7/8
  • Een rondje met "Waar of Niet Waar" stellingen 
  • Een handleiding en een standenvel voor het bijhouden van de standen
  • Antwoordformulieren
  • Twee fotorondes
  • Geluidsfragmenten

Een van jullie is quizmaster en krijgt van te voren uitleg.