Outdoor activiteitenSurvival

De survival mag eigenlijk niet ontbreken tijdens jullie verblijf! Jullie groep loopt een actieve route met 11 verschillende activiteiten waaronder vlot bouwen, mountainbiken, kano varen en nog veel meer.

De huifkar brengt jullie naar de eerste opdracht en vanuit daar lopen jullie via een prachtige route terug naar de accommodatie. 

Tijd:    Ongeveer 5 uur
Tarief: Tot 30 personen € 295,-
            Vanaf 30 personen € 9,95 p.p.

Kleintje Survival

Liever iets minder tijd kwijt? Kies dan voor de verkorte versie van de survival. Ook hier worden jullie met de huifkar achter de trekker naar de eerste opdracht gebracht. Vanuit hier lopen jullie weer een mooie route door het bos met in totaal 7 leuke opdrachten.

Tijd:    Ongeveer 3 uur
Tarief: Tot 30 personen € 245,-
            Vanaf 30 personen € 8,95 p.p.

Dropping

’s Avonds als het donker droppen we jullie met de huifkar in het bos. Probeer dan maar eens de weg terug te vinden!

Tijd:    De rit naar het bos duurt 30 minuten. De tijd die je kwijt bent om terug te lopen is ongeveer                1,5 uur
Tarief: € 85,- per rit (maximaal 45 personen per rit mogelijk)

Vlotten bouwen

Bij vlottenbouwen gaat het niet alleen om kracht maar ook om slimheid! Je krijgt per groep een vlot in onderdelen en een kistje. Aan de hand van enkele vragen kun je de code kraken om de kist te opnenen. Heb je de kist open? Dan weet je al gauw wat de beste manier is om het vlot in elkaar te zetten! Speel tegen andere teams en bouw zo snel mogelijk je vlot. Heb je hem af, dan mag je een stukje varen om als eerste het eilandje te bereiken.

Tijd:      Ongeveer 1.5 uur
Tarief:   € 95,-

Mountainbike clinic

Nieuw bij Klonie! We organiseren voor jullie groep (kinderen of volwassenen) een mountainbike clinic. Onder begeleiding van topsporter Mischa Top leren jullie de basis van het mountainbiken. Al wat meer ervaring? Ook voor gevorderden is deze clinic geschikt. Jullie fietsen een prachtige route door het bos. Je komt langs meertjes, zandwegen en meer. Deze clinic duurt ongeveer 1,5 uur. Wil je liever langer of korter? Ook dat is mogelijk!

Kompasloop

Loop met behulp van een kompas een route in het bos. Wie loopt de route op de juiste manier en waar liggen de verborgen schatten?

Tijd:     1,5 uur
Tarief: € 75,-

Speurtocht

De speurtocht is geschikt voor jong en oud! Een leuke route met opdrachten door het prachtige bos.

Tijd:     1,5 uur
Tarief: € 75,-

Zeskamp

Op het sportveld bij de accommodatie speel je in groepjes tegen elkaar de zeskamp. De zeskamp bestaat uit de volgende 8 onderdelen:

- Kruiwagenrace
- Touwtrekken
- Loopmat
- Reuzenski
- Wandelende A
- Blokstapelen
- Zaklopen
- Reuzenstep

Tijd:    Ongeveer 1.5 uur
Tarief: €75,-


Archery Attack


Een intensief spel dat eigenlijk een kruising is tussen boogschieten en trefbal. Er strijden teams tegen elkaar, waarbij het de bedoeling is om je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken. Het voordeel is dat de speciale pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het een spannend spel is, je echt voelt dat je geraakt bent, maar dit geen overdreven zeer doet.

Tijd:     Ongeveer 1.5 uur
Tarief: € 10,95 p.p.Kinderbubbelvoetbal

Met bubbelvoetbal kunnen verschillende hilarische, leuke spel varianten gespeeld worden. Bewapend met een grote bubbel om je heen probeer je al beukend, vallend en rollend de voetbal in het doel te krijgen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het spel is hilarisch en ook voor toeschouwers enorm leuk om te zien. Garantie op lachen, gieren en brullen! Wij hebben speciale kinderbubbels.

Voor uw sportieve kinderen is dit het kinderfeestje bij uitstek! Onze spelbegeleider houdt de kinderen 2 uur bezig met enorm leuke spel varianten. Van bubbelvoetbal naar Bubbel rugby, naar tikkertje en naar schipper mag ik overvaren. De jongens en meisjes zullen een onvergetelijke middag tegemoet gaan.


Inclusief spelbegeleider, diploma en zakje snoep
Tijd:      Ongeveer 1,5 uur
Tarief:   € 10,95 p.p.Expeditie Robinson


De test voor stoere jongens en meisjes. Hoe goed kunnen jullie overleven en kunnen jullie ook al een beetje samenwerken? In afwisselende proeven word er in teams gestreden voor de winst. In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie kan het snelste vuur maken? Wie weet met de boot het snelste naar een overlevingskit te roeien? Wie zijn het sterkst, wie vangt het beste voedsel?

Een enorm leuk spel voor kinderen waar ze met veel plezier op terug zullen kijken!
Het spel wordt door een ervaren en gekwalificeerde spelbegeleider gegeven.

*bij slecht weer kunnen er aangepaste onderdelen gegeven worden.


Tijd:      Ongeveer 1,5 uur
Tarief:   € 10,95 p.p.
Vanaf 8 jaar

Wie is de Mol?

Jouw familie, collega`s , vrienden of vriendinnen veranderen opeens van goede bekenden in verdachten in dit intrigerende spel. Met dit vullende programma is uw uitje verzekerd van de nodige spanning en plezier.

Tijdens dit spel is er 1 mol en de rest van de spelers probeert zoveel mogelijk geld te verdienen met de gegeven opdrachten. De mol probeert tijdens het spel er zo onopvallend mogelijk voor te zorgen dat de spelers zo min mogelijk geld verzamelen.

Aan het einde van het spel wint de speler(s) die de juiste mol weet te ontrafelen.


Tijd:      Ongeveer 2 uur
Tarief:   € 10,95 p.p.Paintball voor kinderen


Paintballen is een activiteit waarbij de spanning ervan af vliegt! Als echte strijder bouw jij hindernissen, schiet je verdekt en probeer je de vijand te verslaan! Onze paintball geweren zijn op basis van veerdruk waardoor deze kindervriendelijke zijn! Ze veroorzaken geen blauwe plekken en pijn, maar je voelt wel dat je wordt geraakt. Daarnaast bieden wij het paintball ook aan met rubberballetjes waardoor je onbeperkt kan spelen en er geen verfplekken komen. Het verf dat we gebruiken is overigens uit wasbaar en biologisch afbreekbaar.

Er is bij deze vorm van paintball geen vergunning vereist om te spelen.


Tijd:      Ongeveer 1,5 uur
Tarief:   € 10,95 p.p.
Vanaf 9 jaar


Lasergame 

Lasergame is een activiteit waarbij de spanning ervan af vliegt! Als echte strijder bouw jij hindernissen, schiet je verdekt en probeer je de vijand te verslaan! Dankzij de anti vals speel functie weet je tijdens dit spel precies wie er af is en wie niet! Het spel is te spelen vanaf 6 jaar en zorgt ervoor dat iedereen enorm veel plezier heeft. De prijs is inclusief het complete pakket en spelbegeleider voor een middag of avond vol plezier.


Tijd:      Ongeveer 1,5 uur
Tarief:   € 10,95 p.p.
Vanaf 8 jaar


Quizzen en indooractiviteiten
De grote groep 8 op kamp quiz!

Speel tijdens het Groep 8 Kamp deze leuke quiz met de hele klas! Met 60 uiteenlopende quizvragen. Voor een gezellig programmaonderdeel op het kamp.

Dit kant-en-klare pakket bestaat uit 6 rondes van 10 quizvragen en is speciaal gemaakt voor een Groep 8 Kamp. Inclusief twee fotorondes, een puzzelronde en een muziekronde. Speel deze quiz met de hele klas op het Groep 8 Kamp en vul zo een paar uur van het programma in. Je ontvangt van ons uitleg, een beamer en scherm en een laptop.


Tijd:      Ongeveer 1,5 uur
Tarief: € 85,-


Gekke Bingo

Bingo tijd! De Gekke Bingo zorgt voor een vermakelijke avond. Onder leiding van onze quizmaster spelen jullie Bingo. Maar we gaan natuurlijk niet zomaar cijfertjes aanstippen. Met muziek, opdrachten en andere gekkigheden. En uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen!

Wie krijgt als eerste Bingo?


Tijd:      Ongeveer 1,5 uur
Tarief:   € 8,95 p.p.