Scholen

Voor basisscholen en middelbare scholen is Klonie perfect geschikt. Kies je voor een schoolreisje met een compleet gevuld dagprogramma of ga je liever met je klas op kamp? Alles is mogelijk, van basisschoolkinderen tot middelbare scholieren! Zelfs het busvervoer kun je door ons laten regelen.

Schoolreisjes voor een dag

Survivalarrangement

Op schoolreisje naar Klonie, wat een avontuur! Bij aankomst in onze stoere Blokhut staat iets te drinken en iets lekkers al op jullie te wachten. Als dat op is begint het feest pas echt! Jullie starten met de survivaltocht. Mountainbiken, kanovaren en vlottenbouwen, de tijd vliegt om. Vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen om tussendoor even bij te kunnen tanken.
Terug bij de Blokhut is er patat, drinken, een snack en een ijsje na.

Tijd: Van 9:30 tot 16:30 uur
Prijs: € 18,00 per persoon, all-in.

 

Schoolkamp

Net zo leuk leuk als het schoolreisje, maar dan 2 nachten blijven slapen. Kom op schoolkamp naar Klonie! 

Volop fijne voorzieningen om te sporten, spelen, in een dikke boom klimmen en spannende outdoor activiteiten te doen, eten & drinken, genieten. De Bonte Avond mag natuurlijk ook niet ontbreken.
Vergeet niet om wat zakgeld mee te nemen voor snoep of souvenirs uit ons eigen winkeltje. Uitgerust thuiskomen is er niet bij, maar wel met je hoofd vol van alle avonturen! 
Gehaald en gebracht worden? We regelen indien nodig ook het busvervoer.

Misschien wel de grootste groepsaccommodatie van Nederland; in ieder geval de meest leukste!